Joo, tosiaan vuoden eka kirjotus ja maaliskuu on jo puolesa välisä. Yksinkertasesti ei aika riitä ja jos totuuden tunnustan, niin naamakirjan pelit vie sen ainoan vapaan ajan.

Syy kuiteski, miks tulin kirjottaan, on posti. Sain aivan ihanan paketin Näpiltä. Kamera jossain hukasa, siks ei kuvaa. Mutt paketisa oli Regia lankaa sinisen eri sävyisä. Se on ihana, sininenhän on kuiteski mun lempiväri. Kuivista huulista pitää huolen uus huulirasva ja kipeistä hampaista Smoothien ihanat mustikkasuklaat. Naamaan saan hierasta geelikermanaamion seuraavalla saunakerralla, ihanaa. Mulla oliki naamiot viimestä kertaa vaille loppu. Siis, ISO KIITOS, Näppi! Ihana, ihana paketti ja senhän piti olla pieni, vaatimaton, kysyn vaan, mistä kohtaa se sitä on? Lämmittää taas mieltä kovasti, ku postista tulee muutaki, ku laskuja ja mainoksia.

Käsityöt ei oo jääny, vaikka en oo niitä tänne kirjotellukkaan. Lila villatakki on edelleen nappeja vailla, mutt muutenhan se on valmis. Sukkia on tullu muutama pari lisää, yks paksusta langasta toppi, joka passaa pitkähihasen päälle ja muutenki talvella pidettäväksi. Ny on työnalla naapurin vauvalle peite. Niin ja pari revontulihuivia on valmiina. Mun ensimmäiseni.

Hammassärystä saanu tosiaan taas täsä kärsiä, ku nuo ikenet pakenee ja juuret tulee esille, niin ne on halvatun kipiät ja viimesen ajan jouduin perumaan hirveen lentsun takia pari viikkoa sit ja seuraava aika on vasta 20.4. Buranan voimalla mennään, jos ei oo ihanihan pakko tilata päivystysaikaa. Eilettäin hamppilekuri soitti ja tarjos tälle päivälle peruutusaikaa, mutt töihin pitää sillo mennä, niin ei pääse. Oisin kyll mielelläni ottanu sen ajan, niin ois päässy tuostaki hampaasta eroon. Miettiny jo vakaasti sitä asiaa, ett revityttäs sit loputki ja laittas tekarit, ku ne näyttää kaikki hampaat kokevan saman kohtalon ja tuota kipua ei kestä kukaan jatkuvasti. Mä oon kyll kärsiny oman osuuteni noista hampaista, ei enää enempää kiitos. Miten jollain voi olla niin huono purukalusto?

Ny tämän kertanen osio täsä. Ehkä taas joskus jotain lisää, mutt en lupaa, millon.