Janikan syntymäpäivä, eikä neiti edes kotona :( Aamulla soiteltiin ja Sari oli järjestäny synttärikutsut, vieraina Aki ja Sini. Saapahan tyttö juhlia. Hmm 14 vuotta sitte vielä oltiin kotona, laitokselle lähettiin ajeleen puoli yheksän aikoihin ja Jere vietiin ensin Tanjalle. Sitt laitokselle ja tuntu, ett on vieläki liian aikasten sielä, vaan ku tarkastus tehtiin, niin paikat oli kuus senttiä auki, eli ei päässy enää pois. Tyttö synty 22.16. Voi itku, siitäki niin kauan. Aina vaan huvittaa se, ku siinä sängyllä makasin ja totesin, ett ny se syntyy, niin kätilö sano ei voi, ei siihen voi synnyttää, ei oo vihreitä liinoja. Niinpä piti supistusten välisä siirtyä jakkaralle, jollon kätilö sano pään näkyvän. Kulinki jakkaralle haarat levällään kädet jalkovälisä, ettei vaan putoa vauva lattiaan. Huvittava juttu jälkikäteen.
Tähän päivään... Aamusella alettiin yläkerran siivous. On se kumma, ku niitä toukkia ei saa hävitettyä vaikka mitä tekis. Ny on joka paikka pesty kloritilla ja myrkytetty kahteen kertaan ja aina niitä vaan on. Onneks niitä ny ei muualla oo, ku vintisä, mutt inhottavia ne on, vaikkei ne mitään teekkään. Häipysivät ny vaan äkkiä. Aikasempinaki kesinä niitä on ollu muutamia, mutt ny niitä on miljuunittain, tuntuu ainaki siltä. Janne illalla googlettiki ja tuli siihen tulokseen, ett ne on vyöihrakuoriaisia. Eniwei, häipysivät jo.
Juppe ja Jaana kävi tos päivällä hetkisen olemasa. Kahviteltiin ja istuttiin pihalla. Jaanan Ameriikan matkaki toteutuu, se lähtee 1.7 ja palaa 16.7. Mahtava varmaan päästä isoon maalimmaan, vaikka lentäminen vähä pelottaaki. Ohan se aina eka kerta ekakerta.
Tänään sain taas pisteltyä muutaman pistonki saunataulua. Jospa täss illan aikana sais vielä vähä. Hitaasti edistyy, ku ei viitti sisällä paljo olla. Ja jostain syystä en oo saanu sitä uloskaan vietyä. Sotkevuu telineen rattaat ja seli seli. Ny pisteleen, on ihan sellanen viilis.