Vapaapäivää täss viettäny. Aamusella kateltiin Janikan kans Salakkarit. Sen jälkeen lähdettiin Oulaisiin shoppaileen. Tyttö sai tuhlattua 80, jolla se sai vain kahet housut ja pari paitaa. Mulla meni vain 40 ja sain ainaski kuus toppia ja lyhythihasta, villatakin ja collegetakin. Kallis tuo nuorten maku, vaikka melkein kaikki oli aleale.
Paikallinen sääprofeetta sano tämän päivän lehesä, ett kesä on ny sit loppu. Ampiset lähteneet ja jopa muutamat lintulajit jo muuttaneet etelämmäks. Syksystä tulee kuulemma kylmä ja sateinen. Kävin sit accuweatherin sivuillaki kattoon ja ainoastaan lauantaille lupas jopa 23 astetta, muuten alle 20 asteen. Ilmatieteenlaitos ei paljo parempaa. On se tosi, ett tää meijän kesä on lyhyt ja vähäluminen. Kohta saaki sit taas kaivella toppavaatteita esiin.
Katja kävi hakeen tuomen ja istuskeli tuosa tovin aikaa. Katjan lähdön jälkeen kävin pikaseen saunasa. Aamua varten laitoin kaiken valmiiksi ja nythän tuota kohta joutaa jo nukkuun, ett jaksaa aamulla töihin. Pitää kuiteski ensin kattoo Kadonneet kakkoselta.