Mitään suurta juttua ei siis luvasa, ku mitään ihmeitä ei oo tapahtunu. Lentsua tällä hetkellä poden, niinku oikeestaan vähä kaikki meijän poppoosa. Kukaan ei oo kuiteskaan, ainakaan toistaiseksi, niin sairas, ett ois tarttenu kotia jäädä. Onneks tänään mulla vapaapäivä, ett saa hetken hengähtää. Sunnuntain olinki töisä koko päivän, mutt sillo tää ei vielä ollu kauheen paha, ny kaks työpäivää menny vähä sumusa. Mitään en taho kuullakkaan, ku korvatki tukosa ja ilmeisesti piipitin töisä, ku asiakkaat aina katteli kysyvästi hinnannäyttäjää. No, jospa tää tästä vielä iloksi muuttuu. Sikaa en kuiteskaan huoli tähän mökkiin.

Käsitöitten saralla on miljuuna hommaa tällä hetkellä kesken, ku pukin konttiin oon yrittäny täytettä saaha. Sit tuli uus Lea virkkuulehti ja siinä oli meille uudet jouluverhot, ny ne päälimmäisenä ja kiireisimpinä. Ne on saatava jo ikkunaan joulukuun alusa, muillehan on vähä enempi sit vielä aikaa.

Eli täsä hommat tällä hetkellä pääpiirteittäin. Kiirettä pitää ja työt sotkii harrastuksia. Tännekkään en varmaankaan ennen joulua kauheen usein kerkeä, mutt sit joulun jälkeen kuvia valmistuneista. Villatakki on nimittäin telakalla tän kiireisemmän ajan.