Niinhän se tämäki juhannus on ny menneen talven lumia.
Torstaina käytiin Kalajoella katteleen juhannusmeinenkejä. Nähtiin poikaki ja sehän oli ihan nätisti. Samoin käytiin sielä eilenki, ku tytöt halus päästä kuunteleen bändejä. Ei ne sisälle festarialueelle menneet, mutt ulkopuolelta kuuli ihan hyvin, muttei hirveesti nähny mitään. Poika nähtiin taaski, eikä meininki ollu silläkään muuttunu. Nätisti oli ollu koko reissun, eikä mitään töpeksiny. Kohta varmaan tulevat kotia päin, ku kai se mökkiki pitää aikanaan luovuttaa, riippuu tietenki kaverin vanhempien ajokunnosta, miten pääsevät tulemaan. Niitäki nähtiin eilen ja Merisärkille olivat menosa kattoon Kääriäistä.
Ite mentiin perjantaina iltapäivällä systerille ja sielä syötiin hyvänlaisesti ja juotiinki, mutt ihan nätisti. Saunattiin ja vietettiin ihan rauhallinen juhannus lasten kans. Myös mun tukka jäi sille reissulle. Ny on huomattavasti keveämpi versio, kymmenen senttiä ainaki lähti takatukasta. Kinttaalla, ett saa enää ponnarille. Ja tarkotus oliki, ettei tarttis enää pitää kiinni töisäkään. Kasvaahan se taas joskus hamasa tulevaisuudesa takasi.
Ny keittelen täs pottuja ja isäntä grillaa ulkona pihvejä. Tulet laitoin äsken pannariin, ett saa taas lämmintä vettä. Aamulla pesasin meidän sängystä vuodevaatteet ja ny ne on jo takasi sängysä. Ihana tuoksu taas petisä. Illalla saunan jälkeen oli kiva mennä nukkuun.
Ukkoväellä vielä ens viikko töitä ja sit niillä alkaa loma. Mullaki sit heti maanantai-tiistai vapaa, niin käydään sillo sielä Ikean reissulla. Kiva, ku on vaan nelipäiväsiä työviikkoja, mieluummin niin, ku ett ois viis lyhytpäivästä viikosa.