Nyt on sit tytön huone valmis tekemisten osalta, paitsi listotus vielä eesä. Isäntä tuoki huomena töistä listaa ja varmaan alkaa listottaankin. Ite oon huomena kuiteski iltatuurisa. Huonekalut pitää vielä paikoilleen laittaa. Ens yön tyttö jo varmaan kuiteski nukkuu omasa huoneesaan. Ison sängyn halus hän kans, joten otetaan kossin entinen yksittäissänky pariksi tytön sängylle, ovat kuiteski samanlaiset runkosängyt ja pultataan ne yhteen. Siinähän se iso sänky sit on.
Tänään kuudelta ois Kärkkäisen jouluavajaisten ilotulitus. Saa nähä, jaksaako lähtä kattoon. Hienohan se on aina ollu ja väkeä pilvinpimein.
Nyt täytyy suunnistaa puntarille...

Jatkuu...19.40
Menin sillo ohi puntarin, jostain syystä.
Käytiin sit kattoon Kärkkäisen raketit. Olihan ne taas hienot ja pipoa oli, ku isommasaki kyläsä. Jos ois oikeesti tollaset ruuhkat aina, niin ei tosiaan kyll kestäs. Onneks niitä on vain erittäin harvoin. Vanhasa Tapulin risteyksesä oli joku euroopan omistaja liikkeellä isolla tummalla GMC:llä. Kiilas sieltä muiden odottavien autojen takaa meidän letkaan, jotka mentiin etuajo-oikeutettuina. Mulla nousi välittömästi karvat pystyyn, ett aja vaan päälle, sinä maksat, ei tohtinu tulla, mutt perääni säntäs toisen kiilaten, tämä toinen kyll kovasti tyyttäili euroopanomistajan perään. Törkeetä tommonen, ku kuvittelee voivansa ajaa, miten haluaa, ku on iso auto. Sanon vaan, ett tais olla mulkun jatke.