Piti vaihtaa tuo pohja taas, ku ei tuota joulua tuommosta tänne tullu ollenkaan, niin ei tartte kiusata ihtiään hienoilla joulumaisemilla. Sitä paitsi, sehän meni jo.
Raskas päivä oli töisä tänään. Aamulla jo hävikkejä kerätesä meni puolitoista tuntia. Sit onneks pieni lihakuorma. Kinkkuja jäi pilvinpimein. Tänään vielä väki osteli pienimpiä kinkkuja uutta vuotta varten. Siinä leikilläni asiakkaille ehottelinki uuden vuoden ruuaksi halpaa kinkkua, osa asiakkaista oli sen näkösiä, ku oisivat voineet oksentaa. Missähän syy? ;)
Ittekki tuosa saunan jälkeen kävin puntarilla ja se näytti 60,9. Eli on tullu oltua ruoka-aikana kotona ja vähä muullonki. Onneks suklaat on syöty, samoin kinkku. Enää on joku paketti torttutaikinoita pakkasesa ja ne täytyy vielä tuhota.
Inkclubilta tuli tänään levykkeet ja muste. Sain viimen tulostettua tuohon saunatauluun lisää ohjetta. Yhtä juttua ny siihen kokeilen, jospa silleen saisin ne mahtuun. Siitä en vielä kuvaa annakkaan, joskus tulevaisuudesa sit. Valmiiksi jo patittaa se vihtan pistely, se on tosi ärsyttävän rasittava. Vaiha lankaa melkein joka piston jälkeen, ettei tarttis kovin paljo loikkia ja sen vuoksi myöhemmin purkaa laskuvirheitä.