Blogilistaa näkyy vaivaavan jokin, ku mä en ainakaan saanu omaa listaani auki ja muutenki jo etusivu oli aivan ylilevee. Sielä on taas tieten miljuuna päivitystä, ku sinne pääsee seuraavan kerran.

Öljyki tuli eilen ja ny helpottaa tää elämä lämmityksen osalta. Vaan niinhän nuo pakkasetki helpotti. Toivottavasti enää ei tuukkaan sellasia pakkasia.

Kultamitalihiihdotki kerkesin eilen just kattoa loppuun, ku töihin piti lähtä. Hienosti alko tyttöjen osalta. Toivottavasti sama tahti jatkuu tänään, ku pojat yhistetysä hyppäävät, eilen jo hiihtivät. Jotenki väärinpäin tuo systeemi ny, ku tottunu siihen toisinpäin suoritettuun. Ja naisten mäkihyppyä tänään, mitähän seki on. Uus laji.

Eka Fabelin sukka on jo pitkällä varresa. Saa nähä, kuin pitkä varsi siitä tulee, ku tuntuu, ettei sitä lankaa oo juurikaan kulunu. Ompahan yhet kunnonvartiset sukat sit olemasa. Vaikka hiihtosukiksi.

Vielä huominen ja ens viikko töitä, sit ois viikon ansaittu loma. Mitään ihmeitä ei oo suunniteltu. Eilen selvis ainaki se, ett poika menee töihin isännän työpaikalle. Olivat oikein soittaneet ja pyytäneet. Ja ku on nuo kissat, niin ei voi oikein hirveen kauaskaan häipyä, ku ei viitti jättää pojan vastuksille niitä, ainakaan moneksi päiväksi. Tyttö haluis kuiteski jonnekki lasketteleen. Jotain täytyy kehittää.