Huhuu, kuka lienee aamulla tätä muka päivittäny, en minä ainakaan, eilen viimeks kirjottelin. Ja huomasimpa samalla, etten ollu muistanu asteita laittaa ylös. Mitenhän ne aina välillä unohtaa ihan tyystin?
Salaista tehty vähä yli kahen kerän verran ja mohairia vähä matkaa toista kerää. Mitenhän siitä tuleeki näin äkkiä iso? Meinaan, se alkaa olla teettäjän mitoisa kohta ja lankaa ei tuu menemään, ku nuo kaks kerää. Sit jää vielä neljä kerää jäljelle. Metritki mun mielestä passaa aika hyvin entisten lankojen kans, ainaki tän Atlantan. Ne onki saman valmistajan lankoja. Vai voiko mohairista tosiaan virkata tuplaten enempi, ku muista villalangoista? En usko.
Tänään kävin käsityömyymäläsä mutkan pyörähtään ja mitään sielä ei oltu myyty. Kumma paikka, ennen ku pyörittivät sitä joulumyymälää, niin tavara vietiin melkein käsistä ja ny ei ollenkaan. Vaikuttaakohan tuo paikka miten, ku ei oo kuiteskaan ny keskellä kylää, misä ennen oli. Varmaan silläki jotain tekemistä on. Ja asiakaspalvelua sielä ei ainaskaan ollu, tyttö vaan luki kirjaansa ja hyvin vastahakosesti teki jotain, jos pyysi. Varmaan seki häätää asiakkaita pois, jos sellanen palvelu on. Vaikka ei palvelis, mutt lopettas ainaki sen lukemisen ja ois etes olevinaan palveluammatisa. Pisti oikein vihaksi.
Samalla reissulla vein pinon huutonettijutskia postiin. Ja tänään liiton kortin mukana tuli parin muunkin ihmisen kortit mulle. Sokkarille toimitin toisen, ku sielä töisä kortin omistaja. Samalla siinä keskusteltiin tytön kaverin äidin kans, hänki oli saanu kahen muun ihmisen kortit lisäksi. Liitosa tainu olla tuuraajia tai jotain, ku laitettu monien ihmisten kortteja samaan kuoreen. Vaikka täälä ny tuppukylisä asutaan, ei se tarkota sitä, ett kaikki tuntee kaikki. Löysin kyll sitt sen toisenki kortin omistajan kodin, ku vähä kyselin. Sielä isännälle autotalliraksalle sen toimitin ja se sano, ett täytyy laittaa palautetta liittoon. Meinasin sit itekki sinne kirjottaa, mutt vielä en oo sitä tehny.