Soittelin eilen tytön verikokeitten tuloksia, senkka oli vähä koholla; 37. Muuten muut okei. Sovittiin sit hoitajan kans, ett jos maanantaina tilanne on edelleen sama, otetaan uus senkka ja sit katotaan se lääkekuuri, jos vielä koholla. Eilettäin tytölle jouduin hakeen kurkkutablettejaki, ku sillä oli tosi kipee kurkku. Peitteitä ei ollu. Eikä lääkärikään mitään ihmeitä sielä nähny, vähä punotti sillo. Tänään onneks vähä jo helpottanu se kurkkukipu. Pää ei ollu enää eilettäin kipeä.
Tänään pitääki viijä taas poika kouluun, ku on taas se myöhänen aamu. Tää on onneks jo kolmas perjantai, eli puolet vielä jäljellä.
Tänään myös pääsee pitkästä aikaa Kärkkäiselle, en etes muista, millon viimeks sielä käyny. Tottakait lankoja katteleen. Tuo oli kyll yllätys tuo Pirkkiksen kirjotus noista langoista. Onkohan ne ollu kauanki noin? Viimeks sillo joskus kesällä kattellu sielä niitä. Sillonkiko sain noi virkkauslangat sieltä, ne oli keskellä käytävää, niin sillonkaan en käyny sielä varsinaisella lankaosastolla. Tosi tarjous joo, jos kerta muutenki koko ajan myyneet noin. Pääsevätpähän nopeempaa vaan eroon niistä, ku niitä pitää ottaa ny enemmän.
Keittiön verhosta loppu sit lanka kesken, ny seki oottelee tuola sohvan kaiteella valmistumistaan. Niinpä mun oli PAKKO alottaa taas uutta työtä. Ruotsalaisesta ruskeasta alotin Vili-Pertille puseroa. Samaan ohjeeseen kuuluu myös housut. Sitteki vielä tuota lankaa jää ja aattelin, ett se on sama sit tehä kaikki muutki siitä, lapaset, sukat ja pipo. Eipähän jää nurkkiin ajeleen kovin isoa kökköä tuota lankaa.