Mitään erikoista ei viikonlopulta. Eilen, ku haettiin tyttö Ykasta yökylästä, käytiin samalla katteleen taas pitkästä aikaa aska-autoja, mikään ei sävähyttäny. Samalla siinä muistaesa käytiin kattoon ex-naapureiden uutta taloprojektia. Vanhaa taloa laittavat uusiks, melkein samanlainen, ku meijän talo. Ohan siinä urakkaa, ei käy kyll yhtään kateeksi. Siinä oli kyll ihana piharakennus, se käy kyll kateeksi.
Eilettäin kävin poimiin siinä vattuja kipollisen, ett sain soppavärkit, niin tyttö siinä sit mainihti, ett kaverinsa perhe keittelee paljo mehuja. Päätinpä siinä sit ilmottaa niille, ett täälä ois vielä rastailta jääneitä marjoja, kelpaako. Tulivat sit poimiin niitä, niin tarjosin niille kaikki pensaat vietäväksi. Eilen sit kaivettiin kaks niistä ylös ja veivät ne peräkärryllä. Vielä ois neljä pensasta jälellä. Ne hakevat josku myöhemmin. Kiva, ku menevät oikeesti tarpeeseen. Meillä, ku ei tarvetta niille oo ollu. Ja toisekseen, meille jääki vielä noita lintujen levittämiä pensaita pihapiiriin, ett ei meiltä marjat lopu kuiteskaan, vaikka varsinaiset pensaat lähteeki.
Puseron takakappale on edistyny viikonlopun aikana kuiteski, niin paljo, ett kohta se on valmis. Ei oo enää, ku muutama sentti tekemättä siitä. Tänään sen varmaanki valmiiksi saan ja pääsen etukappaleen kimppuun.
Muuten täs pyykkiä pestesä, ruokaa laittaesa töitten alkuun. Iltatuuria pukkaa.