Tulin tunti sit tähän koneelle muka kirjottaan tänne. Eksyin tuonne Novitan sivuille ja keskustelupalstalle sielä. Sielä oli linkkejä toisille sivuille sit, mistä löysin kärjestä alotetun sukan ohjeen tai oikeestaan kakski sellasta. Ny kone tulostaa mulle paperille niitä ohjeita. Törmäsin myös yksillä pyöröpuikoilla tehtyihin sukkiin ja hihoihin. Sitäki pitää joskus kokeilla. Sais tasanniin samanmittaset ja kaikki ois just kohillaan. Ny noi puikot on vieneet taas mut aivan mennesään. Eilettäin kävin Kauhavan Kangas-Aitan sivuilla katteleen lankoja. Äsken sit taas kävin Käsityökorin sivuilla. Tietääpähän mihin rahansa taas pistää, ku alkaa noi tilit tuleen säännöllisesti.
Ny on kyll aika väsy, ku aamulla tullu noustua ennen sian pieremää. Jopa kaks autoa tuli aamulla vastaanki, ku menin, toinen rekka ja toinen pikkuauto. Ja valoja ei kyll monesa mökisä näkyny. Ihmiset käänsi siinä vaiheesa vasta kylkiään. Huomen aamulla vielä vähä aikasemmin töihin, sit normalisoituu. Pitää tänäki iltana muistaa käyä nakkaan auton päälle matto, niin ei tartte aamulla akkunoita rapata. Eilen onneks tajusin, pääsi paljo helpommalla aamulla.
Puserosta toinen hiha valmistui heti eilen ja toistaki tehty jo hyvän matkaa. Mutt eilen oliki vapaa, siks sai niin paljo aikaseksi, tänään ei taas kerkee montaa puikollista kutoa. Ruuanlaittoon täytyy täs just sännätä ja jospa kävis tuletki laittaan alakertaan, sais saunattua illalla. Sithän sitä onki valmis tapaus sänkyyn.