Just tuli posti, ku sitä ootellu täs. Tulee paikallisaviisi, josa on käsityömyymälän aukioloajat. Lähen sinne tänään kyseleen myyntimahollisuuksista. Ideoita pukannu koko eilis illan ja yön ja tän aamun, mitä kaikkee vois sinne myyntiin tehä. Noita pontsoja ja huivejahan on jo valmiina vaikka kuin monta. Sit vois pistellä pöytätabletteja ja pikkutauluja. Joulu tulosa, niin niitähän vois mennäkki. Joskus vuosia sitte, ku kylillä pidettiin aina joulun alla joulukauppaa, niin sielä myin noita tauluja. Ne oli kaikki tehty pelkästään yhellä värillä, enkeleitä enimmäkseen. Ai niin, olihan sielä niitä purjeveneitäki. Pitää saada nää ajatukset näkösälle, ett muistaa sit, mitä kaikkee on suunnitellu.
Palaan astialle, ku oon käyny myymäläsä.

Paluu 11.52
Kävin myymäläsä, vaan sielä ei Joni tienny myyntijutuista mitään. Äskettäin sain sit Marjon kiinni ja se sano, ett Käsityömyymälä loppuu huomena ja kirpputoritoiminta alkaa 14 tai 17 päivä. Marraskuusa taas nimi vaihtuu ja alkaa joulumyymälä toimiin. Kirpparilla ois koko kahen kuukauden pöytävuokra 35 euroa ja joulumyymäläsä homma toimii kans pöytävuokra periaatteella.
Kurkistelin sielä myymäläsä ketjusilmukka periaalleella tehtyjen bontsojen hintoja, 25 euroa ja olivat kooltaan aika pieniä eli tenavien. Huutonetistä kans aamulla kyttäsin hintoja ja sieläki ne oli 23 eurosta ylöspäin. Samoin Ykan kirppareilla ollu kans sen 25. On ne vaan aikas arvokkaita. Jotenki tuntuu, ett meneeköhän ne siihen hintaan? En mä vaan tohtis tahtoa niin paljoo, mutt eihän sitä hirveesti voi hintojakaan polkee. Jotenki tuntuu, ett korkeintaan 20 ekee. Ei sitä ilmeisesti osaa hinnottaa tuota tavaraa oikeaan arvoonsa.