Mattopyykit on pesty, samoin kohta tavallinen pyykkiki. Kukkapenkkejä kuopsuteltu ja putsattu. Pikkusydän meinaa alkaa just kukkiin alapihalla. Yläpihalla, hyvä jos vähä lehtejä jo näkyy. Päivällä käytiin hakeen poika Kalajoelta, oli yöllä menny luokkakaverinsa synttäreitä viettään niitten mökille.

Eilen käytiin Oulaisisa Tokmannilla ja samalla velipojalla pikavisiitillä. Siitä onki aikaa, ku edellisen kerran käytiin. Samalla reissulla käytiin sielä Pikkumäen puutarhalla kyseleen punasella kukalla olevaa kirsikkaa, ei ollu. Ylivieskasa Ahvenjärvellä ei ollu myöskään. Siipon kuvastosa mainittiin sellasen saatavuudesta vasta syksyllä. Ja mä haluun sellasen just ny. Kaarina sano, ett Juha ja Siipot tilaa taimia yhesä, ett soita sille ja kysy, jos sinnekki on tulosa sitä. Oli siinä sit puhetta omppupuistaki, joilla on punanen kukka. En tiijä, ehkä sellasenki vois laittaa. Mutt kirsikan mä haluun, jos se vaan suinki menestyy näillä leveysasteilla.

Äsken pelattiin ekat mölkytki ja sit omaversio uusin kujein 1-12 ja takasi. Vähä kutonukki oon tänään, mutt eipä oo pahemmin joutanu. Eli ei valmistu kuiteskaan viikonlopun aikana, jospa ens viikolla sit. Seki voi olla kortilla, ku suunniteltiin puusouveja ainaki maanantaiksi ja tiistaiksi, ku mullaki on aamutuurit ja torstainahan on sit pyhä, niin sillonki joutaa. Perjantaina poika menee isännän kaveriksi töihin ja tyttö luokkaretkelle Tampereelle.