Pieni mies, sinun katson kasvavan, pieni mies... Ei oo mulla enää pientä miestä, vaan iso aikuinen mies. Täysikänen, tuntuu hullulta. Vasta eilenhän mä olin pullistamasa Oulaskankaalla. Yli vuorokauden pullistin ja viimein 22.59 poika tuli maailmaan. Ja siitä on ny 18 vuotta. Kaikki pojan kortit tuosa kaivelin rahapussista ja annon sille, se meinas, ettei se oo vielä muuttamasa kotoa pois. Sanoin vaan, ett muistaa kaiken pitää tallesa, eikä hukkaa. Henkilöautoteoriat oli menny heti läpi ja huomena on inssi. Jos se menee läpi, kuormuriteoriat on sit vissiin heti, mutt inssi tieten vasta ens viikolla. Ostin jo kortinki valmiiksi uudelle kuskille, ompahan etes jotain korttia esittää. Kiitos systeri herätyksestä aamulla, viesti tuli just sopivasti, ku poika nousi.

Eipä täsä oo kerinny oikein mitään tänään tehä, työt loppu vasta kuudelta. Huomena taas pitkä aamu ja kotia vasta puol neljältä pääsee lähteen, sit onki taas vapaa ja loppuviikko iltaa.

Kummipoikaki piipahti tänään äitinsä kans kaupasa ja kyselin tietty villapuvun sopivuutta. Puku oli ollu isohko, mutt varmaan ens talvena just passeli, pipo ja sukat nyt passelit. Ihanat oli kuulemma olleet.