No ny sain tehtyä isännänki osalta matkakuluvähennyksen veroilmotukseen netisä. Nolo juttu, olivat pankisa sanoneet, ettei isännällä oo etes sopimusta nettipankkiin. En kyll muista itekkään semmosta tehneeni, vaan jatkoin puhelinpankista aikonaan suoraan tänne netin ihmeelliseen maailmaan. Ja vanhat kortit isännällä kyllä on. Mutt jospa ne on sit vain tuonne puhelinpankkiin. Ja jospa mä oon kuiteski sen sopimuksen tehny, vaikken muistakkaan sitä. En mä muista paljo muutakaan. :O
Pahus, ku nuo jääkiekot tulee aina noin myöhään. Eilen oli sit pakko kattoa se peli loppuun, ku meni niin jännäksi. Yhtään peliä aikasemmin en oo kokonaan kattonu, ku ei taho jaksaa valvoo. Nyt sit ku valvo, niin ny väsyttää. Onneks huominen peli on vähä aikasemmin, sit kaks seuraavaa taas myöhään.
Kävin tuos vähä puitaki pinoomaan, ku isäntä oli niitä eilen vähä pieniny. Jospa sais ne täsä pinoon, ennen ku töihin taas pitää lähtä. Voi sit isäntä pieniä niitä taas lisää, jos joutaa.
Paidan etukappalekki alkaa olla hyvällä mallilla, kohta pääntienkavennukset vuorosa, sit ois vielä hihat.
Eilen tuli uus Modaki ja siitä kattelin, oisko mitään tehtävää, tiijäppä häntä. Kaks numeroa sain ilmaseksi, ku pojan suosikin kestotilauksesta lahjaks sain valita.