Soittelin tuosa isännälle muuttoreissun päälle ja sain kuulla, ett torstaina syntyny poika on meidän uusin kummilapsi. Onhan tuo kiva, ku on taas suvusa uus vauva ja vielä pääsee sen kans enemmän tekemisiin. Entisiä kummilapsia meillä on viis, vanhin niistä täyttää tänä vuonna 19 ja nuorin 8. Ja molemmat näistä asuvat hurumycketin kaukana, ettei oo voinu koskaan oikein kummin velvollisuuksiaan hoitamaan. Samoin on toiseksi vanhimman kummilapsen kans. Nyt ei ainakaan sitä ongelmaa pitäs olla, välimatkaa ei kuiteskaan oo, ku 13 kilsaa.
Käytiin äskettäin tytön kans Kärkkäisellä katteleen takkeja. Eihän sieltä mitään takkeja löytyny, joten mentiin urkkapuolelle kattoon. Sieltä löytyki sit koko puvut meille molemmille. Ja kokoa munki puvulla oli vain ässän verran. Hyvä minä!!! Palkinnoksi siitä (tai mikä tahansa hyvä syy) ostin pari Geisha patukkaa. Niin ja vuosien tauon jälkeen, tein myös lotonki, oishan se kiva olla miljonääri illalla.
Tulet laiton just pannariin, ett pääsee saunaan illalla. Pitää värjätä taas tytön tukkaki, juurikasvua kuiteski jo varmaan kaks senttiä. Ja sillä tukalla ei kehtaa kohta mihinkään mennä, meinas tyttö. Joutuu sit varmaan vielä ennen rippijuhliaki värjäämään, jos kasvu on tota vauhtia.