Edelleen sataa eikä ulos pääse olleskaan. Tai kyllähän sinne voi pisaroiden välistä mennä, mutt ei kiinnosta.
V*käyrä nousee koko ajan, mitä lähemmäksi loman loppua mennään. Kyllä se sitte helpottaa, ku eka työpäivästä selviää. Pahus vie, heti torstai on jo vapaa. Sitt täytyy taas perjantaina alottaa alusta. Arg!
Eilen iltasella mentiin sinne Kourinjärvelle, eikä sieltäkään mitään kalaa tullu. Janika ja isäntä kalasti, mä istuin autossa ja pistelin. Just tuli tyttö sisälle ja sano, ett taas lähetään johonki kalaan. Jospa ne nyt sitte jotain sais. Mä saan ainaski jonku piston aikaseks.
Huomena Jerellä taas arki koittaa, ku seittemäks pitää töisä olla. Nytkö se on kulkenu Katjan kyytillä, niin on menny seittemäks, sitt ku isäntä keskiviikkona alottaa kans, menevät jo kuudeks. Kova homma kossille, ku raskasta työtä se on, vaan ei se oo valittanu. Totes vaan kerran, ett töisä aina aattelee, ku v*ttaa, ett kuukaus, niin saa uuden tietskan, sillä kuulemma jaksaa. Tän kuun jälkeen se ei kerkeekkään pitää sitt, ku viikon loman, ennenku koulu taas alkaa. Sillä vikalomaviikolla pitää sitt hommata bussikortit sun muut kouluvehkeet. Kirjettä koululta ei oo vielä tullu, josa ois tarkempia tietoja, mitä se ikinä pitääkään sisällään.