Just tulin töistä kotiin. Ukkoväki rassas skootteria pihalla ja tyttö tuli Heidin kans salilta. Joutuvat tytötki aamulla nouseen jo kuudelta, ku pitää heidän mennä Heidin pikkuveljee ammaan, ku vanhemmat menee töihin. Jääki vaan poika huomenna kotia, ku mullaki on aamutuuri.
Aamusella tuli vähä pisteltyä, ku katoin Salkkarit. Samalla siinä pyykkäsinki. Nyt on viimen kaikki vaatteet pesty ja pyykkikori onki tyhjä pitkästä aikaa tai siis oli tyhjä, ny sielä on jo päivän pyykkiä. Se on harhaluulo, ett se kauaa tyhjänä pysys.
Lämpöä taas tänäänki piisannu 22,7 varjosa korkein. Jatkus vaan samanlaisena. Pitäs tietenki väliin sataakki ja paras aika sateelle ois yö. Heh
Loman ootus kovasti päällä, vielä kolme päivää töitä.
Tänään tuli huutonetistä huudettu avainkaapin malliki. Jospa ottas sen reissuun mukaan, ett jotain pisteltävää ois sieläki, vaikka oishan tuola tuo valmiskitti, jonka sain isännältä joululahjaksi. Ei tarttis alkaa lankoja katteleen, vaan kaikki ois valmiina pakkauksesa, saa nähä, jotain kuiteski.
Eilettäin soittelin Kotkaan, ku oli karavaanarit sivulla tuuliaita autoon myytävänä. Onneks kerkesin ekana. Voidaan hakee se reissulla, ku sattuu oikeestaan matkan varrelle. Kehu se mies sitä Kotkan leirintäaluetta. Suomesahan on vain kolme viiden tähden aluetta ja se on niistä yks. Heillä kuulemma Iitissä kausipaikka vaunulla ja ovat jommasa kummasa paikasa. Pitää sit soitella, kumpaan mennään.
Nyt uinumishommiin, ett jaksaa taas aamulla ylös.