Kyllä oliki tänä aamuna kylmä, ku heräsin; 0,3 kuiteski plussan puolella vielä. Vedet ku lasista pyyhkäsin pyyhkijöillä, niin samontein jääty, piti sit sulattaa lasinpesuaineella, ett näki ajella töihin.
Jossu haettiin meille, ku lähtiin Jeren kans hakeen Jaanalta työkenkiä pojalle. Sai Jalkineen kengät 40 eurolla. Kaupasa samat kengät ois varmaan maksaneet ainaski satasen.
Käsityörintamalle uutta pitkästä aikaa. Pistelen taas vaihteeksi. Eilettäin valmistu tuo viimenen huivi toistaiseksi ja kaivelin lankaa ja kangasta ja aloin pisteleen ensimmäistä enkeliä joulumyymälään. Kuvia toistaiseksi ei oo, ku en oo joutanu kuvaileen ja nytki on jo kiire pisteleen. Myöhemmin laittelen kuvia valmistuneisiin.
Sen verran saanu tartutettua tuota pistelykärpästä, ett Jossu oli ostanu Halpa-Hallista pisteltävän tyynyn. On kuulemma vaikeeta ja sanoinki heti, ett ois tahtonu multa jotain mallia, niin ois voinu alottaa helpommalla. Mun mielestä ainaski valmiit painetut pohjat on hankalampia, ku laskettavat. Painetuisa ei taho saada värejä aivan kohalleen kuiteskaan, ainakaan heti alkuunsa.