Täälä ei tosiaankaan ollu niin paha myrsky, ku annettiin oottaa. Kyllähän täälä tuuli aikalailla yöllä ja aamupäivästä ja vähä satoki. Nyt jo selkiintyny, eikä tuulekkaan enää.
Äsken laitoin pannariin tulet, pääsee saunaan taas illalla Idolsin jälkeen. Kokeilin varsteks ruokapirkasa ollutta halloween kakkua leipoa. Ruuan jälkeen jo tuosa palaset sitä syötiin. Oli ihan hyvää. Ei ollu liika makeaa, ku päällinen tuorejuustosta ja valiljakastikkeesta, lakeri oli kyll aika ärtsyä.
Tuon isännän jutun takia etes muistanu viikolla kirjottaa, ett ostin taas uuden Labores de Ana lehden, ku se ilmesty. Seuraavana päivänä meniki sit se toinenki lehti, joka meille tulee. Kyselinki pomolta lisätilauksesta ja se sano, ett soita vaan sinne ja tilaa. En oo kyll sit muistanu sen jälkeen koko asiaa.
Tänään ollu ihan rento päivä, ku ei oo tarttenu kellon kans kulkea ja juosta tukka putkella. Kyll ne nuo kotihommat näin menee, huomena taas varmaan ääni kellosa toisenlainen. Onneks on vaan lyhyt aamu, tiistaina taas pitkä aamu.