Hyvää pääsiäistä vaan itsekullekkin!

Tänne tuli taas talvi kerta heitolla takasi. Yöllä alkanut lumisade jatkunu pitkin päivää enemmän tai vähemmän. Ei taas näy sulia kohtia maasa. Ja jos huomena ja sunnuntaina on lämmintä, niinku luvattu, niin sit on taas vettä joka paikasa.

Ylimäärästä vapaata täs tuhonnu teeveetä katsellesa ja villatakin ekaa etukappaletta tehesä, jonka oon jo joutunu purkaan ties miljuuna kertaa. Jotenki tuo kuvio ny ahistaa, eikä se satu kohilleen sit millään. Toisekseen silmukka silmukalta purettaesa menee niin kauan ja jos kokonaan puikon nykäsee pois, niin silmukoita ei sit saa takas, ku lanka on kuiteski niin liukasta ja purkaantuu samantein monta kerrosta. Siks purkanu kokonaan aina, ku tarvinnu. Puusta pitkään en oo vielä siks päässy.

Ukot tuola ulkona rapannu bemaria. Laittovat etumaskit paikolleen ja poppikonetta kokeilivat asentaa, mutt ei sit ollukkaan sopivia liittimiä. Ny poika meni käymään Ykasa kattoon, josko sieltä löytys sopivat.

Huomena ois työpäivä, mutt sit vielä kaks vapaata, kerkee vähä lataan akkuja. Töisä ollu kyll täys härdelli päällä. Mutt eilen tais ihmiset luulla, ett kaupat on vaan kuuteen auki, ku sillo rauhottu ihan kokonaan, niinku koko kyläki. Siihen asti kyll mentiin tukka putkella.