Ny kerkeää vasta seuraavan kerran tännekki. Eilen ajettiin takas kotia rapiat kaheksan tuntia. Matka meni hyvin, vain yks kolari nähtiin matkalla, seki Seinäjoella ja siinäki oli ajettu vaan yks liikennemerkki kumoon. Oottivat sit siinä jotain, en tiijä, hinauskalustoako vai mitä.
Reissulta tarttu vielä mukaan Ikeasta kirjahylly ja kulma-tv-taso. Vierailupaikastamme mukaamme tarttu sit naulakko. Meijän koti alkaa kohta olla by Ikea.
Eilen illalla ja alkuyöstä sit koottiin kaikki valmiiksi olkkariin ja tänään ollaan sit laitettu paikkoja kuntoon ja siivottu. Samalla siinä totesin, ett meijän täytyy saaha vielä se toinenki hylly. Siitä ei linkkiä, mutt samanlainen, ku tuo hylly, mutt alas kahelle hyllylle ovet. Näin sen valmiina kaupassa, mutt jostain syystä Ikean sivuilla ei oo siitä kuvaa.
Tänään soitin myös Ajovarmaan tytölle uutta korttiaikaa. Puhuin samalla sen oppimisvaikeudesta, ku netisä oli jotain sellasta tietoa, ett sen vois suorittaa suullisesti ja ilman aikarajaa. Ja onnistuuhan se. Todistus vaikeudesta pitää olla vaan mukana ja tentin vastaanottajan pitää olla kopisa paikalla. Samalla hän kertoo sit kysymykset uudestaan, jos ei ymmärrä jotain kysymystä. Jospa se tyttö sit ens maanantaina pääsis jo ajeleen ihan laillisesti.
Ny jos pikkuhiljaa valmistautus saunahommiin ja sit vois istua vaikka vähä pisteleen, ku ei tullu sitä pahemmin reissusa harrastettua, virkkasin kyll sielä ja uutta aska-auton verhoa valmistu hyvänlaisesti.