Ensin Martsalle tiedoksi, täältä löytyy kangas. Siis Kirjokkaalta tilattu Lugana, Silkweawer Reflections. Mä tilasin taivas (sininen) ja jääpersikka (punanen) palat. Ja hinta oli 12 € / pala.
Eilen sain viimein alotettua pistelyn kastetauluun. Purkasinki sen jo kerran, ku mun silmää haittaa nuo 1/4 ja 3/4 pistot, joten jätän ne pois kokonaan ja teen vain kokonaisia pistoja.

1680123.jpg

Tästähän jo näkeeki tosi hyvin, mitä on tulosa. Tuo on tietenki rusetti.
Tänään oiski ohjelmasa skootterin haku tytölle. Isäntä meinas, ett se ajas sen samantein kotia, ku ensin käy sen rekisteröimään. Oispahan osa sisäänajosta sit tehty. Meillä ois ny viikon verran aikaa ajaa sitä sisään, ku tyttö pääsee tenttiin vasta ens viikon perjantaina. Aikanaan ajettiin pojan skootteriki sisään, ku silläkään ei sitä korttia vielä ollu. Aikohan tuo tyttö itekki sitä ajaa jo ennen korttia meidän omalla tiellä. Meinas ensin, ett koululla asti, vaan varottelin sitä, ett jos poliisit tulee, niin vuodella lykkääntyy kortin saanti, ett ny ei kannata riskeerata. Vaikkei ne poliisit tuu etes koululle asti, hyvä jos niitä joskus näkee tällä kylällä. Meijän täälä asumisaikaan varmaan nähty ehkä viis kertaa. Eli joka toinen vuos.
Ny rupee jo oikeesti patittaan nuo säät, täsä ei oo enää mitään järkee, aina vaan sataa ja on pilvistä ja on kylmää. Kummallista kesää. Eilen oli jo pakko pestä pyykkiä ja virittää narut takas terassille, ett saa ne kuivaan jonnekki. Pesuhuoneesahan ei kuivaa mikään, ku ei oo kierto päällä. Kai ne tuola ulkona pikkuhiljaa ja kuivaa loppuun vaikka tuolin kaiteella, jos ei muuten.