Aamu alko ilosesti, ku Juppe tuli sahaan männyn pieniksi. Mä sit kyytsäsin ne puut pilkkomispaikalle valmiiksi. Sit pidinki jo tulet ja laitoin ruuan ja lähin töihin. Töitten jälkeen suoraan ajon hakeen poikaa kaveriltaan. Ja rattaat on yhä edelleenki paikollaan, hyvä me. Eilen oli kyll aivan hirveetä ajella niillä, ku vettä tuli taivaan täydeltä ja tuntu, ett ne on hyvin luirut. Tänään, ku oliki kuivat tiet, oli taas tosi hyvä ajella. Kotia ku pääsin, pesin koneellisen pyykkiä. Sittemmin on mennykki vaan istuskellesa ja virkatesa. Ihana, ku on saanu vähä rauhottua ny illasta, ettei oo tarttenu kauheesti hommata. Huomena on taas uus päivä ja pitäs varmaan taas virtaa riittää vaikka mihin. Isäntä jo meinas tuosa, ett jos hän jo huomena sais ruuan laitettua. Katotaas ny.
Äänestäänki pääsis huomena, mutt ei taija kiinnostaa. Ja toiseksi, en tiijä, miten tuon isännän taas autoon sais. Ja ku ei oo pakko kuiteskaan mennä. Taitaa jäähä väliin, sitä paitsi, ei ois etes ketään varteenotettavaa vaihtoehtoa.
Kellotki pitää muistaa kääntää tänä iltana, ennen nukkuun menoa, ompahan aamulla heti oikeesa ajasa. Kiva, ku viikonloppu jatkuu etes yhellä tunnilla.