Liukuhihnasysteemillä tehny ny noita tabletteja. Jokaisesa on nyt reunat, kahdessa ensimmäisessä, ensimmäiset lehdet valmiit. Teen ne nyt noin valmiiksi, eli kaikki vasta yhtäaikaa näytille.
Huomena ois tiedosa vapaapäivä. Tänään ollu jo aamutuuri, perjantaina on sit lyhyt ilta, vasta 16.15 töihin.
Taas väliaikapuntarilla kävin ja se näytti ny 60,1. En enää oota mitään ihmeellistä sunnuntaille, koska näköjään se aina sen kostaa. Sen näkee sit sunnuntaina.
Huomena ois Jantsulla ensimmäinen rippiskokoontuminen. Jospa sit ens kesänä ripille pääsis, jos viitsii kaikki kokoontumiset käydä ja sit viikon leirin.
Jere oli koulusa puhunu jotain meijän lisäsiipirakennus aikomuksista ja yks kaveri oli heti kans aikonu tulla meille töihin. Tänään puhuttiin sit isännän kans tarkemmin suunnitelmista. Jos saatas sellanen 4*4,5 m siipeä, siihen mahtus sit sauna, suihku, vessa ja lämmin eteinen. Pitää sit myöhemmin Jeren koululta kysyä rakennuspiirustusten piirtäjää, sit luvat ja eiköhän ne pojat sen sit rakenna. Kolmen vuoden päästä lopputyönään. En tiijä, miten nää systeemit toimii, mutt eiköhän se selviä täs parin vuoden sisällä.