Käytiin tänään Kalajoen hiihtomajalla hiihtään. Vejettiin heti, ku naamattomat. Kyllä tiesiki, vähä ennen loppua, ett oli hiihtäny. Aivan poikki oli. Ja eihän täs ny oikeesti mitään hiihtäjiä olla. Joten se vauhti ei kuiteskaan päätä huimannu, mutt itelle ihan riittävästi. Toiseksi pitovoide (nestemäinen) oli jääny aska-autoon ja oli sit jääsä, ei sitäkään saanu laitettua pohjiin ja sitä ois vähä tarttenu lisää, huomasin jo Paljakasa. Pitää vielä hiihtää, ku voi, kohta voi olla jo kortilla koko laji. Joku oli ennustanu, ett pääsiäisenä ei enää etes lunta ois. Ja siihenki on vain kaks viikkoa.
Käytiin sit Kalajoella myös kirpparilla ja ruokakaupasa. Kirpparilta löysin kaks kehystä, toinen tuohon pienempään Dimensionsiin, jota ny teen. Se oli uus ja toinen valmis taulu, jonka ostin vain kehysten takia. Joskus joku siihenki tulee. Löysin sieltä myös keltasia pitkiä kynttilöitä tuohon keittiön kynttiläkruunuun, hajun kans jopa. Ja viisana, ku en tarpeeksi kattonu, huomasin vasta kotona, neljä oli sitruunanhajusta ja kaks omenan. No ei kai se haittaa, vaikka ovatki eri hajusia.
Jouluverhotki sain viimen pois ikkunasta ja vaihoin keltasta tilalle. Huomena sit siivouspäivä, jollon talvisemmat matotki saa lähteä, keväisempien eestä. Pölyt pyhin jo eilen aamulla, ku muut vielä nukku.