Newyearfireworks2009.gif

Viimestä päivää viedään tästä vuodesta ja uutta pukkaa päälle. Tyttö on jo lähteny Lestille kaverinsa perheen kans mökille. Ja poikaki täsä on johonki päin suunnistamasa kavereittensa kans. Me "vanhukset" jäähään kotiin kissavahdeiksi. Vaikka ensin oli puhetta, ett meki lähtään oikein yökuntiin aska-autolla. Mutt ny ei viitti kissoja jättää päineen tänne, ku on niin kauhee ilmaki. Tuulee heti kerralla myrskymeiningillä. Sähköt oli jo poikki ainaki tunnin ja koulun kohalla oli puu kaatunu joittenki lankojen päälle ja sieltä kautta ei päässy autolla ollenkaan. Kynttilävalaistuksesta ja lämmityksestä saatiin nauttia hetken aikaa ja totesinki ukkoväelle, ett mua ei haittais, vaikka koko illan ois sähköt pois. Ei kuiteskaan olleet. Vaikka eihän sitä loppuillasta tiijä, kui usein vielä menevät.
Blogeja tuosa pitkän rivin luin ja kaikki melkein oli tehny noita yhteenvetoja käsitöistä. Sussiunakkoon, ku jotku oli ollu oikeesti siis tosi ahkeria. Mä en ikipäivänä kerkeis niin hirveesti tekeen käsitöitä. Joten mun ei tartte mitään yhteenvetojakaan tehä. Ja toisekseen, mulla on noi kuvat suoraan nähtävissä tuosa sivusa. Ja uus sivu ilmestyy sit ens vuonna, ku jotain valmistuu. Sukat on työnalla, mutt ne on tehty jo niin monesti uusiks, ett saa nähä, tuleeko niistä koskaan mitään.
Ny vois tehä pikkupurtavat illaksi valmiiksi, niin pääsis istuun tuonne sohvan nurkkaan ja sais ehkä niitä sukkia johonki malliin. Eli ei muuta, ku olkaa varovaisia rakettejen kans. HYVÄÄ TULEVAA VUOTTA 2009.

happy-new-year_clock.gif