Mitään uutta ei taaskaan. Normi kotihommia tehesä menny aamu. Puita kantanut kans. Näin vapaalla täytyy itekki osallistua tuohon puiden kantoon, ku ukkoväki on töisä ja koulusa. Muuten ne kyll huolehtii tuon homman. Näin vaan ei kehtaa olla siihenkään puuttumatta. Nykyään ku meillä tapana kantaa seinänpätkä ja teline täyteen kerrallaan, ett aina on kuivia puita sisälläki. Nyt oli seinäosuus tyhjänä ja telineestä poltetaan. Vasta kolme saavillista oon saanu sisälle, mutt eiköhän niitä vielä muutama tuu ennen muiden kotiutumista.
Aamulla vein kossin yheksäksi kylille matkahuoltoon ja samalla kävin kaupasta maitoa ja pakastepullia hakemasa ja apteekisa hiivapuikon hakemasa. Sikahintasta seki, 15 ekeä yks puikko. Tais olla aikanaan kossin jälkitarkistuksesa, ku hiiva oli edellisen kerran, ettei hirveen useesti oo vaivannu, väliähän oli vain 17 vuotta. Ja sitä hintaahan ei enää muista erkkikään, sen muistan ett kolme puikkoa oli. Nyt vain yks. Jospa se siitä menis sit ohi.
Tänään googletin nuo laskettelupaikatki ja pitää esittää vaihtoehdot tänään porukoille, ett päättävät sit, mihin haluavat. Pitää vielä kattoa kuiteski nuo karavaanailu mahdollisuudet.