Kiirettä vähä pitäny tänään. Töistä tulon jälkeen aloin laitella huutispaketteja postiin valmiiksi. Sit pikaruokailu ja neljän aikaan jo lähettiin, ensin kylille kirjastoon ja postiin, samontein Ylivieskaan katteleen tytölle takkia. Ensin Kärkkäiselle, eikä sopevaa löytyny, sit Halpahalliin, eikä sieltäkään, vielä Seppälään, eikä sieltäkään. Eli tyttö on yhä edelleen ilman takkia, ku mikään ei kelpaa. Miten se voi olla nuin vaikiaa???? Onneks on vielä tuo farkkutakki, joka menee hetken. Kohtahan sitä saa kuiteski ostaa talvitakin. Ja kelpaa sille kuulemma munki farkkutakki. Kumma juttu, yleensä mulla on kuulemma mummuvaatteita ;)
Kohta pitääki lähtä saunaan, vaihteeksi alakertaan, ku ei kerinny ulkosaunaa lämmittää. Isännälläki tuola autotallisa ollu värkkäämistä. Uusia hyllyjä sinne rakentaa lisää. Muuten se onki saanu sen taas vaihteeksi siivottua. Munki mattopuusysteemit oli saaneet kuulemma häädön leikkimökkiin. Sais ne taas joskus sisälle, niin pääsis kutomaan taas uusia mattojaki.
Huomena pitääki mennä hakeen Jere koulusta, ku pääsee jo yheltätoista ja auto tulis vasta yhen aikoihin. Ei kuulemma jaksa oottaa. Mulla onki iltatuuri huomena, niin kyllähän sen joutaa hakemaan.