...liikkuminenkaan. Käytiin tänään Justuksesta ostaan laatikollinen viinereitä ja kinkkupasteijoita. Oikeestaan oltu tyhmiä, ku ei oo aikasemmin ostettu sieltä enemmän kaikkee tommosta. Viime vuonna eka kerran kävin ostaan sieltä karjalanpiirakoita ja pasteijoita isännän veljen hautajaisiin. Ja niin ostan ens kesänäki tytön rippijuhliin suolaset sieltä. Ei oo mitään järkeä alkaa leipoon kaikkee viimesen päälle, ku halvalla tuolta saa ja tosi hyviä tuotteita. 50 kappaletta on aina laatikosa ja pasteijat makso ny 20 euroa ja viinerit 13,90. Olivat tarjouksesa ny.
Samalla käytiin taas kirppiksellä. Löyty sieltä ny karvakangasta, joka oli päiväpeitto, mutta kokee muutoksensa ny, ku pesusta tulee ja kuivaa. Saadaan viimenki aska-auton hytin kattoon uus verhoilu. Muuta vaatimusta ei ollu oikeestaan siihen, ku ett pitää olla viininpunanen. Alustavasti olin miettiny jotain sametin (loimu) tapasta tai plyysiä, mutt tuo on kans ihan hyvä vaihtoehto. Elävä pinta, ku karvanen.
Samalla sieltä löyty taas kehyksiä ja pari taulua, jotka ostin vaan kehysten takia. Vaihtuki Dimensionsin kehys, ku löyty paremmat tarkotukseen. Millonhan sais noihin kaikkiin kehyksiin jotain täytettä? Pitäs pistellä enempi pieniä töitä. Tahtoo olla vaan taas seuraava työ isompi, jos alotan tuon toisen Dimensionsin tän edellisen perään. Tai sit pitäs löytää jotain vähintään kaks aina samaa sarjaa pienempiä töitä. Kehyksiä on moniaki pareittain. Ja ikinä kuiteskaan ei oo sopivia kehyksiä, ku jotain tarttee. Aina pitää ostaa tai isännän tehä.