En oo päässy vielä kastetaulua alottaan. Tulostettu malli ei oo riittävän selvä, ett tohtisin alottaa pistelyn. Onneks apua tulossa. Ja aska-auton toisesta verhostaki puuttuu vielä kaks osaa, ett on onneks tuota tekemistä, vaikka sormet syyhyäki päästä pisteleen.
Tyttö täytti maanantaina sen kriittisen 15. Huomena, ku mulla on vapaa, lähtään aamusella poliisilaitokselle ja sit jos saadaan aika, menee tyttö samantein tenttiin ja jospa se mopokortti irtoais jo heti eka kerralla. Skoottereita käytiin tänään katteleen, mutt Kärkkäisellä ei kyll palvelu pelannu alkuunkaan. Neljä miestä jutusteli vaan kassapöydän ympärillä ja kukaan ei vaivautunu kaupusteluille. Joten antaa olla, jos ei raha kelpaa.
Oli tänään niin kauhee vesikuuro päivällä, ett töisäki sattu vesivahinko. Katolta tuleva vesi, joka siis menee putkisa, tuli lattioille, ku putket ei kerinneet vetämään kaikkea vettä. Sielä sit imuroitiin ja lattianpesukoneella imettiin vettä lattioilta. Ei vielä koskaan oo käyny noin, vaikka yli neljä vuotta siinä paikalla ollaan oltu. Ja se kuuro kesti varmaanki semmosen 15-20 minuuttia. Ihmiset ootteli eteisesä, ett pääsivät etes autoilleen, ku oisivat joutuneet vaatteet päällä suihkuun.
Saapa nähä, tuleeko tänä vuonna ollenkaan semmosta normaalia ihanaa kesäkeliä. Onneks en oo lomalla, niin ei harmita niin paljoa.