Ensin, kiitos Nikita toivotuksista. Ja ois tosi kiva jo vaihtaa työpaikkaa, ettei aivan taloonnu. Vielä pääsis alle viiden vuoden, jos tuo paikka natsais.
Sain, kun sainkin eilen pestyä tän kammarin ikkunan. Tänään, jos sais sit keittiön ikkunat pestyä. Poikaki täs kotosalla, niin on siirtämäsä tuota keittiön pöytää eestä pois kaverina. Se on muuten ny niin iso ja painava, ettei yksin sitä siirräkkään.
Tyttö lähti tänään luokkaretkelle Vaasaan ja tuosa uutisia kuunnellesa, selvis, ett sielä on karhu keskustasa. Soittelin tytölle perään, ett älä jää karhun suuhun. Poliisit jahtaa sitä karhua kissojen ja koirien kans. Toivottavasti ovat saaneet sen häädettyä siihen mennesä, ku nuo kerkiävät sinne asti.
Ja sit illalla on disco, ett sit vielä sinne pitää tytön jaksaa, ku ensin luokkaretkeltä kotia kerkeävät. Raskas päivä tulosa.
Eilen illalla, ku töistä tulin, meni paloauto ja poliisimaija Kalajoelle päin tuhatta ja sataa. Onneks kerkesin kääntyä eestä pois. Uutisista sit taas aamulla kuulin, ett sielä palanu sossun asukkien talo ja kaks miestä mukana. Sinne niillä kiire oli.
Ny postin hakuun ja sit suunnitteleen noita ikkunahommia.