Tänään taas laitoin uutta työpaikkahakemusta, nyt Pyhäjoelle. Viime viikolla laitoin Ylivieskaan. Saa nähä, poikiiko kumpikaan mitään. Hakuajat päätty vasta vähä ennen kuun vaihetta.
Nyt täs ruokaa laitellu ja pyykkiä pessy. Vuodevaatteita on taas kovasti, ku asuntoautonkin tyhjensin talvea varten eilettäin. Kaikki ruokajutut, pesuaineet ja lääkkeet pois keräsin. Tästä lähtien, ku lähtee, pitää aina vehkeet kerätä mukaan ja tuoda samontein pois. Ei kuiteskaan isoja reissuja ennen hiihtolomaa tiedosa. Jotain pikavisiittejä voi viikonloppusin tehä, mutt jos sitt hiihtolomalla veis taas tenavia lasketteleen ja pääsis itekki hiihtään vähä muualle.
Jalkojen turvotuski on laskeny yön aikana. Vielä on kuiteski kipeät venytellesä. Jotenki nuo pitkät jälteet tuolta takaa nuppiluiden puolelta on hellät. Saa nähä, kauanko menee, ku tokenevat. Eivät onneksi haittaa pahemmin. Töihin joutuu varmaan ottaan toiset kengät mukaan, joisa ei oo takaremmejä. Saa nähä, mitä pomo sanoo, ku periaatteesa meillä pitää olla sellaset kengät jalasa, jotka ei voi tippua, ku pumpuakin pitää liikuttaa.