Kuhan ny muuten vaan jaarittelen. En pääse maalaamaan tänä aamuna etes sitä maalin loppua. Aamusella tihnus vettä ja vieläkään ei tiijä, millä hetkellä vettä tulee lisää, taivas on ihan pilvesä ja ukkoskuurojahan sitä lupailtiinki taas kerran. Huomena ei kärsi sataa pisaraakaan, niin saan kaikki loput laudat maalattua. Meneehän se vapaapäivä niinki.

Yks päivä tuos ihmettelin, miks mulla on oikeen käen sormet oudosti kipiät, aattelin, ett ei voi olla kutomisesta, ku en ollu kerinny kutoon juuri ollenkaan sillo. Ny selviää, miks ne oli sillo kipeet, ku ne on nytki, maalamisesta. Heti, ku jotain erilaista tekee, tulee paikat kipeiksi, pah. Tuo vanhuus ei tuu edelleenkään yksin.

Eilen bongasin yhestä blogista ihanan paidan. Samaisen paidan olin nähny jo aikasemminki toisesa blogisa, kiinnittämättä sen enempää siihen huomiota. Ihmettelin kyll, ett miksen. Ny senki tajuan, oli päivittyny kesälomareissun aikana. Viikon päivitykset kattelin lähinnä pikakelauksella, niitä oli sen verran paljo. Viime viikolla adoptoidut langat päättyy mahollisesti tähän uuteen paitaan, mutt siitä joskus myöhemmin taas lisää. Se on hieno!

Sain äsken pääteltyä boleron suorakaideosuuden, ny pitäs alkaa hihojen tekoon, mutt saa nähä, mitä kerkee, ku pitää nää kotihommat suorittaa ennen töihin menoa.