Paskan, paska. Ei tuu mitään Manamansalon reissusta. Luvattu niin ikävää säätä koko viikonlopuks, ettei viitti lähtä istuun pelkästään autoon koko viikonlopuks ja vielä maksaa siitä. Sitä voi harrastaa omalla pihallaki ja ilmatteeks. Jospa ens viikonloppuna? Toivossa eletään. Se ois viimenen mahollisuus. Tuskin on nimittäin tiedosa viikonloppuvapaita vähään aikaan, ku töihin takas sit menee. Jospa etes joskus syksymmällä pääsis tekeen etes ruskareissun jonnekki.
Tytön kans käytiin päivällä kylällä kaupasa ja lataan pojan bussikortti. Ny saa kulkee seuraavan kuukauden kortilla, onneks sit linkusa pystyy sen taas lataamaan jatkosa.
Niin sillo toissapäivänä kävin yrittään katsastaan maksalaatikkoa, vaan ei menny läpi. Muuten oli auto hyväsä kunnosa, mutt päästön päin persettä. Joku lukema oli 3,3 ja sen pitäs olla 0,3. Meinas Partti, ett lambda-anturi menny. Se vaihettiin muistaakseni viime vuonnaki. Joku särkee sen ny koko ajan, ku ny oli jo uudestaan rikki. No, isäntä vaihto sen jo uuteen ja ny vois käyä mittauttaan päästöt uusiks. Riittää kuulemma uus lappuki, niin ne ei enää sielä mittaa sitä. Pitää ens viikolla käyttää Essolla mittauttaan ja jos ei kohallaan, niin kahtokoon ne, mikä mättää.