Nyt on kotevuttu Lestiltä. Ensiks laitoin nuo huutiksesa menneet kirjat paketteihin ja laitoin postit huutajille. Sitt blogirumbat läpi. Ja ny täälä.
Venetsialaiset oli kivat ja alue oli aivan tupaten täynnä. Me päästiin perille perjantaina 17.45 ja paikkoja piti olla enää kaks jäljellä alhaalla vaan niinhän siinä kävi, ett isännät joutu tosisaan järjesteleen lisää paikkoja autoille ja vaunuille. Rannallaki tais olla kymmenkunta autoa ja vaunua. Etupihalla myös oli puolenkymmentä. Ja vielä kaikki pusikotki oli varattu. Ja olihan sielä hienoa illalla, ku oli pimeää ja kynttilöitä pilvin pimein.

853360.jpg

Tässä kuvaamisesa vaan yöllä on se hankaluus, ett kameran pitäs pysyä aivan paikallaan pari minuuttia ja ku jalkaa ei ollu mukana, niin valoista ei saa tarkkoja pisteitä vaan niistä tulee viivoja.

853362.jpg

Tää on meidän oma piha ja koti. Ja jos ottaa automaattikuvan salamalla, niin tulos on tämä.

853365.jpg

Se ei näytä enää hienolta. On noissa yökuvissa se oma tunnelmansa, vaikkei ne tarkkoja ookkaan. Aina pitäs olla tuo jalka mukana, jos meinaa yökuvia ottaa. Raketteja ampuvat taivaan tuuliin ja sekihän oli tosi hienon näköstä. Riihitansseissa käytiin ja kuntoilupuolta muutenkin hoidettiin kävelemällä. Virkkuut oli mukana ja telkkaristaki saatiin näkymään jopa kakkonen ja kolmonen, viimeks ei nähty telkkaria ollenkaan. Ei nytkään boksilla näkyny, vaan piti kattoa analogista. Kohta ei oo enää sitä mahollisuutta. Naposteltua tuli taas ylimääräsiä ja se varmaan näkyy tuola puntarilla, kun käyn sielä. Argh.