Yritin toteuttaa Maajon toiveen, saa nähä onnistuko. En kerinny vielä perehtyä koko blogilistaan. Pitää sitäki yrittää harrastaa jossain välissä.
Tänään ollu taas kauhee täpinä tuon uuden pöydän suhteen. Pitää äkkiä saada sen kansi turvaan, ennenku tulee kauheita veihten kuvia. Alotin hätäseen pisteleen TUMMAN VIHREESEEN aidaan joitain koukeroita. Saa etes jonkunlaisen kaitaliinan suojaksi. Malli oli joku virkkuumalli, mutt ny saa toimia tuossa. Pitää Kirjokkaalta tilata kiireenkaupalla kangasta, ett saa pistellä kunnon liinan. Malleja etin tän päivän ja lehtejä yritin Kärkkäisellä kattoa, mutt eihän sielä mitään sellasta ollu. Mullaki on noita kankaita joka lähtöön, mutt ei tietenkään niin isoa. Liinan koko pitää olla n. 2 m * 1,20 m. Muutaman ihanan mallin näin yhteisön kautta. Eiköhän se tästä. Toivottavasti!
Muuten ei tähän päivään mitään ihmeellistä. Aamusella tyhjensin lehtihyllyn ja vein lehet paperinkeräykseen PYÖRÄLLÄ. Isäntä ja tyttö vielä nukku sillo ja ku isäntä sitt heräs, aiko piirtää rastia seinään. Hei haloo, ei se niin ihmeellistä oo, ett mä pyörällä ajan. Tai jos ihan rehellisiä ollaan, niin ainoastaa tänä kesänä oon reissusa ajanu, eli tais se olla aika ihme.