Menipäs hommat sit uusiks. Tyttö vallotti vessan yöllä kolmen aikaan ja tyhjensi sisustansa kummastaki päästä. Ois ollu tänään koulupäivä sillä, mutt kotia jäi. Kymmenen aikoihin aamulla alko mun sisuskaluja yrittään ulos. Soittelin pomolle, joka oli Oulusa, etten taija pystyä tuleen töihin. Työkavereille lisää hommaa, ku yks uupuu. Soittelin sit terveyskeskukseen Nivalaan, ku sielä ja Oulaisisa vaan päivystys viikonloppuna. Aika tuli yheksi. Kauhistelin siinä, ett miten ihmeesä voin istuksia autosa melkein tunnin suuntaansa, ku vessa pitäs olla vieresä. Soittelin sit pomolle uudestaan, ett onko pakko. Seki meinas sit, ettei mitään järkee, laittaa palkanlaskijalle vaan lapun mukaan, ett sairas on ja sillä selvä. Taas voi unohtaa puheet paskasta pomosta. Kyllä se oikeestiki on ihan hyvä pomo, vaikka joskus... Mutt useimmin kuiteski vaan joskus.
Ny täsä sit juoksennellaan vessan ja sohvan väliä. Ei kyll kivaa. Taas oppii arvostaan terveyttä, johan täsä on saanukki olla terveenä aika kauan, mutt hyvä muistutus aina välillä niinki itsestäänselvyydelle.
Toinen sukka valmistu jo tuos hetki sitte ja toinen on alotettu. Ja hei haloo, tyttö haluu kans sukkia, kyseli voinko tehä. Samalla tuli puhetta, ett mulla on tuola valmiina malli yksiin pitkiin mustiin pitsisukkiin punasella satiininauhalla. Sen mallin, ku näin aikanaan, tuli heti Heidi mieleen. Oli niin goottihenkeen. Neki pitää ny tehä ja niihin laitetaan ny kuulemma vihree satiininauha, ku ny se on ajankohtanen.
Just soitti TeleFinlandin nainen ja tarjos ny paremmat tarjoukset, ku DNA viikolla, eli liittymiä ei ny sit vaihetakkaan ja meille kolmelle tavalliselle liittymälle tulee ilmaset puhelut vaikka kuin kauaksi aikaa. Ja se TF:llä on parempi, ett sielä siirtyy tuo ilmanen aika hamaan tulevaisuuteen, jos ei tuu soitelleeksi tarpeeksi. DNA:llahan sitä ei oo, vaan ne häviää taivaan tuuliin. Eikähän meillä soitella juuri ollenkaan, muuta ku tyttö.