Taas jäätiköllä joka paikka, pahus. Vetta sataa nytki ja kaikki lumet saa taas kyytiä. Yöllä piti autoki käyä siirtään tuosta portaan eestä, ku alko katolta lunta tulemaan. Vähä kerkes tippuu autonki päälle, ei onneks paljo. Aikasemmasta autosta vaan aikanaan meni katto sisään, ku katolta lumet jysähti päälle. Ei passaa antaa uudestaan käydä niin.
Yö oli muutenki jo vähä huono. Yhen aikaan vielä kelloa kattelin, ku ei uni tullu ja Inkan hautajaiset mielesä pyöri. Nyt tänä aamuna sit soitin tk:hon ja lääkäri soittaa tuosa puolenpäivän aikoihin. Jospa sen napin sais.
Eilen tuli taas lisää tavaraa hobbyhallista, mutt vieläkään ei oo kaikkia tullu. Tipottain tulee näköjään. Perjantaina lautaset, eilen vuodevaatteet ja muutama paita. Saa nähä, millon matto ja verhot ja olikohan sielä vielä muuta. Mattoa alunperin lähin tilaamaan, mutt siinä tuli vähä muutaki tilailtua.
Pitäs tohtia lähteä ny tonne postilaatikolle, ku näky postiki äsken tulevan. En vaan tiijä, pysyykö sielä pystysä ja potkukelkkoja ei oo vielä haettu etes esille.
Kiitos vielä niille, jotka tuon kunniamaininnan ovat myöntäneet Mintsin jälkeenkin. Vuoroin vieraissa käydään. Kiva on ollut muiden blogeja lukiesa ja monta vinkkiä niistä kans saanut. Jatketaan...