Tytön tilanne on sitte muuttunu niin, ettei tarttenukkaan enää soittaa mihinkään tk:hon. Eilen iltasella jo sano, ett enää ei paljo tunnu jaloisa, tänä aamuna oli jo taas entisellään. Eli oli ny mitä tahansa, niin tällä hetkellä ei mitään hätää, toivottavasti ei tuukkaan takasi. Sit kyll pikapassitus lekuriin, jos takas palaa etes jotaki.
Yhen koneellisen jo tänä aamuna saanu pyykkiä narulle, toinen pyörii ja vuodevaatteitaki ois varmaan pari koneellista. Kaikkee ei varmaan kerkee pestä ennen töihin menoa, mutt täytyy jatkaa sit joku toinen päivä. Sadetta kyll luvattu loppuviikolle, ettei taia saaha kuivatuksi sit ulkosalla. Mutt eihän nuo onneks vaatteet taija kesken loppua, vaikk sataski. Terassille, ku ei mahu kovin paljo kerrallaan kuivaamaan, ku sielä kuiteski ny kuivaan, ettei ainakaan suoraa sadetta pyykit saa. Melkein kyll pitäny sisällä kuivata muutama vaate kerrallaan loppuun viimeaikoina, ku ollu kuiteski niin kosteeta. Toivottavasti Tero ei tuu tänäänkään puimaan noita peltojansa, ettei kaikki moskat lentele terassille, jos tuuli sattuu sopivasti käymään. Mari aiko kyll ilmottaa, ku ajankohta on sopiva puimiseen.
Tänään onki kumma vuoro töisä, ku puoli kolmesta puoli kaheksaan. On Pirkan päivä kahvitus, niin siks noin kumma. Huomena onki normiaamu.