Olin taas ovela ja hämäsin taas vaan itseäni. Hain tänään roskaruokaa grilliltä, mutta kävin ennen sitä puntarilla. Nyt lukema näyttäs varmaan toista. Ei oo kyll tullukkaan käytyä taas miesmuistiin grilliltä ruokaa hakemasa, joten sallittakoon taas tän kerran.
Eilettäin kävi trulleja niputtain, enkä tarjonnu niille naposteluporkkanoita, vaikka uhkasin. Tyttöki jopa vielä oli. Sille tuli puhelu puoli kymmenen aikaa aamulla ja sit oliko jo kiire, ku kyyti tuli hakeen vähä ennen kymmentä. Nykyajan trulleja oikein kyytsätään, on se niin väärin. Karkkia tuli pannullinen ja vähä rahaaki. Paljo oli kyll sellasta karkkia, mitä tyttö ei saanu syödä, joten me ostettiin ne pois ja arvatkaa vaan, kuka niitä on syöny. ;)
Kylän kokkokki tuosa vielä savuaa ja käryää kovasti. Jäi reunat kokonaan jälelle ja vain keskusta oli palanu. Tänään siinä kävi traktori pukkimasa risuja keskemmälle, ett palasivat loppuun asti. Naapurin kokko oli jopa hienompi ja palo paremmin, ku kylän kokko. Mutt naapuri polttiki osansa navettaa kokkona. Oli purkanu sen pikaseen torstaina, koska ku lähin töihin, ei siinä mitään kokkoa ollu, mutt ku tulin töistä, oliki jo iso kokko. Saapa nähä, polttaako se toisen puolen navetasta ens pääsiäisenä. Elukoitahan niillä ei ole ollu enää vuosiin.
Tänään käytiin vähä Ykasa ajeleen ja katteleen taas asuntoautoja. Kirppareille ois menty, mutt eihän ne tänään ollu auki, huomena varmaan sit taas ovat, ohan osa kaupoistaki sen neljä tuntia. Muuten aivan täs kotosalla pääsiäinen menny. Eilen lämmitettiin taas pitkästä aikaa ulkosaunaki. Kyllä se on sauna, ei tuo alakerran sauna oo mitään siihen verrattuna.
Pakkasennätyksethän täs pääsiäisen aikana on rikottu jo kahtena yönä. Saa nähä, vieläkö tuommosia pakkasia riittää.