Hienosti sain eilen ensimmäisen sukan valmiiksi ja uuttaki alotettua. Kärjen kans kyll tappelin kiitettävästi ja sitä en yksinkertasesti ymmärtäny, miten se ois pitäny tehä. Niinpä sit sovelsin oman kärjen, eikä siitä tullu ollenkaan niin hieno, ku mallisa oli. Jospa joskus onnistus sellasenki tekemään.
Aamu menny tulia pidellesä, pakkaset jatkuu, niin edelleen pitää lämmittää myös aamusin. Makaroonilaatikko on uunisa ja muutaman saavillisen puitaki oon saanu sisälle. Huutonettiin just taas tavaraa laiton myyntiin ekaa kertaa tälle vuojelle. Pitää taas kaikki kirjottaa, niin ei millään jaksas ja viihtis.
Eilen yllättäin taas muistin, ku sillo huivihuumasa niitä malleja tuli ovista ja ikkunoista vastaan, yhen tietyn huivin. Siihen olin sillon pahasen mallin tulostanu, ku muste oli vähisä. Tuo linkki meneeki siihen malliin suoraan, värikuvaa en jaksanu hakee siihen. Se oli muistaakseni valkonen. No enivei, tytölle tuolla mallilla huivi rippijuhliin. Hain jo toisen puvun vöistä valmiiksi, ett otan mukaan, ku Kärkkäiselle tänään meen. Pitää löytää suunnilleen samanväristä, ihanan pehmeää ja ohutta lankaa siihen.