Tytön vein kaheksitoista päivällä Sokkarille inventoimaan ja sielä se on vieläki. Soittelee sit, ku pitää hakia pois. Luokkaretkeä varten keräävät rahaa tuollaki tavalla.
Isännän kans sit käytiin kahestaan Ykasa, Kaupilta sain valooni lampun ja ny näkee taas kutoa, jopa mustaa. Kirppareilla käytiin, mutt sielä ei ollu mitään ihmeitä. Viime viikolla sielä oli yhesä pöydäsä kauheesti lankoja ja ny aattelin kattella niitä paremmin, mutt eihän niitä enää ollu paljo mitään.
Nyttemmin molemmat pesukoneet täs päällä ja muuta ohjelmaa täsä ei kauheesti ookkaan. Kuhan tuonne sohvan nurkkaan kohta heittäännyn kutomaan kypärälakkia. Kerrattain sen jo purkasin alkutekijöihin ja alotin sen uudestaan. Tuleekohan tuosta ikinä mitään?
Eilettäin, ku kirjottelin siitä puntari hommasta, niin kävin kuiteski puntarilla saunan jälkeen ja sehän näytti yli 61 kiloa. Kauheesti kyll patvinu tänä aikana, ku on se koko ajan näyttäny alle 59 kiloa. Vuoden alusta alkaa taas hirvee laihuttaminen. Tietääpähän, mistä kärsii sit alkuvuoden, nälästä.