Aamu menny pistellesä ja huomentasuomea kuunnellesa. Pyykkiä pessy taas yhen koneellisen ja toinen vielä jyllää. Muuten ei ihmeitä ohjelmasa, ruuanlaittoa sit myöhemmin, ett on porukalle lämmintä ruokaa, ku kotevuvat.
Eilen iltasella päivittelin vähä noita sivuja ennen uuden amazing racen alkua. Kiva, ku alko taas uus kisa ja vielä perheille. Saa nähä, miten ne pienemmät pirpanat sielä pärjää, ku eihän niistä juuri apua oo voimaa vaativisa kisoisa, muuten kyll, niillä on hoksottimet monesti paljo terävämmät, ku aikusilla. Siinä taas sunnuntai-illoiksi ohjelmaa jatkosa. Sillo ei voi etes pistellä, ettei mee tekstit ohi suun.
Täälä on taas ihanasti valkonen maa. Pakkasta ei kyll oo kahta astetta enempää, mutt kyll se tuollaki pakkasmäärällä maasa pysyy, tulis vaan enempi, ett pääsis joskus kaivaan suksiaki. Torstaihin asti vaan luvattiin kylmempää, sit taas lämpenee. Toivottavasti ei kuiteskaan, muuten on taas jäätiköllä joka paikka.
Lauantaina koulutuksesa selvis sit seki, ett saan talviloman meidän hiihtolomaviikolle. Kiva, pystyy alkaan miettiin, mitä sillo tehään ja minne mennään. Lasketteleen kai noita tenavia pitää viedä ja pääsee sit ittekki hiihtään. Viime vuonna oltiin Vuokatisa eli sinne ei varmaan ainakaan.