Eilen valmistu uudet pitsisukat itelle. Iskeny jonkinlainen sukkisbuumi, ku uusia malleja jo tulostelin valmiiksi ja uudet myös alotin.

2143241.jpg

Malli on Pirkan joulunumerosta ja kivan näköset ne on ilman helmiä ja narujaki. Meinasinki tuosa, ett teen tosiaan noi kaikki Lidlistä aikanaan ostetut ohuemmat langat sukiksi itelle, ettei tartte ostaa ollenkaan nilkkasukkia talveksi. Tuleepahan neki johonki järkevään käyttöön, vaikkeivat varmaankaan kestä kovin kauan sukkina.
Käytiin tänään ostaan Kärkkäiseltä uus tulostin, ku kauan siitä laserista jo haaveiltu. Ja ny sopivasti musta loppu, joten viisaampaa ostaa se heti. Systeriä sielä kans nähtiin ja ku sille kerroin siinä, ett muste loppu, niin piti tulla ostaan uutta tulostinta, se siinä alko selittään, ett ku autosta oli bensa loppunu, mutt isäntä oli menny ja tankannu sen, eikä ollu ostanu hälle uutta autoa. Siinä systerin takana meni joku nainen ja katteli vähä hitaasti, luuli varmaan, ett me ihan tosisaan tommosia puhutaan. No, oishan se, jos ois raharikas, niin noinkihan vois tehä. Aina, ku joku entinen loppuu kesken, niin ostaa uuden tilalle.
Lenkille ei tänään keritty, ku oli alustavasti puhe mennä tänään Kalajoelle, vaan ku tulin töistä, niin sato vettä, niin ei sit lähetty ja piti käyä ruokakaupasa ja Kärkkäiselläki, niin kellohan oli jo sit kiitäny vaikka mihin. Joten mennäänki vasta huomena Kalajoelle asuntoautolla. Katotaan, misä sielä voi vielä kulkea, vai onko joka paikkaan tehty jo ladut. Seuraavaksi voiski mennä sit vaikka hiihtään sinne, jos ne on kerta tehty sinne.