Ja tauti senku jatkuu. Aamulla neljän aikaan alotin taas vessasession, se kesti ensin tunnin ja uus sessio vielä ennen, ku vein pojan töihin. Pomolle laitoinki viestiä jo ennen viittä, miten asiat on. Kaheksalta heti tilasin aikaa tk:hon ja kymmeneksi sain ajan lääkäriin. Ajat tietty oli myöhäsä ja tunnin siinä jouduinki istuskelemaan, labrasa kävin senkan otattaan, mutt se oli alle kaheksan, ettei mitään hätää sen osalta. Lekuri meinas, ett ois Norovirusta, sitä kuulemma kovasti liikkeellä. Kehotti ostamaan Imodiumia, ummetuslääkettä. Sitä otin päivälle heti kaks ja äsken jo seuraavan, ku istunnot ilmeisesti taas alkavat. Kerkesin tos syömään vähä, ja kuin ihanaa se ruoka onkaan ja join jopa lasin maitoa, joka oli varmasti vikatikki yleensäkin. Mutt viimeksi maitoa maanantaina saaneena, oli ihan pakko. Lomalla oonki ny loppuviikon. Pomo oliki jo sopinu koko loppuviikosta muun porukan kans työvuoroista, ku arvas, etten enää tuu. Huonoa omaatuntoa ei tartte kantaa ollenkaan, ku oli niin sujuvasti kaikki menneet. Hankalaa vaan, ku yks on talvilomalla ja toinen pitkällä sairaslomalla jo ennestään. Ny on sit kolmen vajaus porukasa, ku mäki oon pois.

Päivällä, ku pääsin takasi kotia, nukuin ensimmäisenä kolmen tunnin päikkärit, jospa sillä ny pärjäis iltaan asti ja toivottavasti yöllä ei tartte nousta ylös sessioitten takia. On tää niin väärin.

Isännällä ollu tosi kiirettä ny, ku töitten jälkeen se laitto ruuan, kävi kaupasa tytön kans ja samantein lähti hakeen äsken poikaa taas Kalajoelta. Kuuden seudusa, ku kotevuu, sit vasta pääsee rauhottuun. On täsä ny sit sillä hommaa, ku mä en juurikaan jaksa pystysä olla, puoli tuntia suunnilleen kerrallaan ja sit täytyy ruveta taas makoileen, ku voimat on kaikki.

Käsityöthän täs edistys ny oikein urakalla, ajan vuoksi, mutt jaksamisen vuoksi taas ei ja makuuasento käsitöitä en oo vielä opetellu. Pitäsköhän sitäki ruveta opetteleen.

Kovia pakkasia taas täälä pidelly, yöllä ollu alimmillaan 20,7 ja nytki on 20,8. Aamulla näkee sit, mitä yöllä ollu alimmillaan. Todennäkösesti pakkasrajat taas rikkoutuu.

Pojalla oliki tänään viimeset kuormurilla ajotunnit ja siitä suoraan teorioihin. Huomena vielä viimeset ja tulevatki autolla sit sieltä pois, ku pimeänajot sit vielä päälle. Maanantaina varsinainen teoriakoe. Sillohan se täyttää riittävät vuodet. Inssiajosta ei vielä eilen tienny, millo se on, jos teoria menee läpi.