Toisen pitkävartisen sukan taidan saada tänään valmiiksi, jos oikein hyvin lykästää. Ny vaan harmina se, ett tästä puuttuu noin puolesta kerästä kokonaan se tummin sininen. Kudon kerän sisältä, ett eihän sitä voinu tietää. Tuli vaan kantapään jälkeen vastaan ja edelleen jatkuu, vaikkei vartta tuu enää tieten viittäkään senttiä. Sinänsä, varsihan menee lahkeen alle, ett se ei näy, mutt harmittaa kuiteski. Kerän päällä on vielä tummaa sinistä jäljellä, joten sitä tulee vielä varren suuhun jonku verran. Ny, ku saan ne valmiiksi, kuvaan, niin näätte. Miettiny täs sit, ett pitäskö reklamaatio tehä Tapsalle.

Eilen sain myös ystävän langat haettua postista. Lappu taas seilannu ties misä, ku postin kuljetettavaksi oli jätetty jo neljäs päivä, mutt ny vasta täälä. Hidasta toimintaa tuolla postilla tai Itellahan se nykyään on.

Pössi edelleen kolmijalkasena, yhtään se ei varaa sen takajalan päälle. Jalka on myös vähä turvoksisa. Edelleenkään se ei valita sitä. Tuosa mietittiin myös sitä vaihtoehtoa, ett se on puottanu jotain jalallensa ja ollu jopa jumisa. Lassen vanhasta navetasta tuli eilen aamulla sen jälet. En tiijä, miten se sinne on pahkunnu. Kattellaan täsä vielä, miten se tokenee tuosta vai pitääkö viijä lekuriin. Maanantaina vasta sinnekkään kerkee, ku sillo on vapaapäivä ja tunnetusti, sinne ei saa, ku joskus iltapäiväksi ajan. Ja aamulla kaheksalta pitää soittaa, muuten ei enää puhelimeenkaan vastata.