Johan se kerkeski kohallani toimimaan tieten pari päivää. Ny se junnaa taas paikallaan ja ilmottaa koko ajan blogi on jonossa, eikä kuiteskaan mitään tapahu. Tänäänkään ei koko päivänä. Paskan marjat. Osaako joku vielä neuvoa jotain uutta juttua? Ennen sielä oli sellanen kohta julkaise blogi, mutt ny enää en oo sitä löytäny. Kokeilin ne syötejutut sun muut, mitä sielä ohjeisa oli, mutt mikään ei auttanu.

Äsken käytiin hiihtäänki "oma latu". Aivan perille ei ny menty, vaan palattiin ojalta takas. Melko ummesa oli aavoilla paikoilla, ku tuuli oli lunta pöllyyttäny.

Ja uuden kästyönki alotin. Mun punaset mohairit ei ois riittäny siihen suunniteltuun villatakkiin, joten alotinki sit yhen lyhythihasen paidan. Ne langathan oli alunperin suunniteltu aivan toiseen takkiin, siks ne ei ois tähän uuteen juttuun piisannu, mutt ny ei enää se entinen takki napannu. Pitää tehä toi uus villatakki sit jostain muusta langasta, ku tuosta.

Tästä sen näkee, kuinka tuo mieli muuttuu. Ennen en voinu kuvitellakkaan, ett oisin päälleni jotain tunikamaista laittanu, ny mä oikein jo hinkuan sitä. Ja paljo muitaki juttuja on samanlaisia. Ennen ei, nyt joo tai päinvastoin.