Tänään on syntyny meidän tenaville uus serkku. Poika oli, isällensä ensimmäinen sitä sukupuolta, ennestään hällä kolme tyttöä.
Muuten ei mitään uutta tähän päivään tai etes viikkoon. Haravointihommia oon tänään alotellu pikkuhiljaa. Ei passaa kauheesti kerralla tehä, ettei tuu paikat kovin kipeiks, ku pitää töisä kuiteski olla ja nostella kaikenlaista.
Kutonu oon paitaa vauhilla. Tai vauhilla ja vauhilla, mutt kutonu kuiteski. Ihana nähä kättensä jälkeä taas, ku edistyy. Aikaa vaan kuiteskaan lopunperin oo hirveesti, niin hitaasti valmistuu kuiteski, tuntuu ainaki siltä.
Lomalistojen ois pitäny tänään ilmestyä kahvihuoneen seinälle, vaan ei ilmestyny ainakaan ennen mun töistä lähtöä. Jännityksellä ootan, millon on kolme viikkoa. Yks viikko on ainaki kesäkuun ekalla, ku on nuo rippijuhlat järjestettävänä. Tällä kertaa vähä helpommalla pääsee, ku tilaa enemmän valmiina. Täytekakku pitää leipoa ite, muuten tieten valmista tarjottavaa. Jospa ens tai seuraavalla viikolla pääsis jo ikkunoita pesemään, ois ainaki yks homma alta pois.